U bevindt zich hier : Helpdesk


Instellingen FTP
Instellingen E-mail
Uploaden via FTP

Support FTP Instellingen :
Met de FTP-instellingen van uw eigen website kunt u door middel van een FTP-programma of via de explorer van windows uw eigen bestanden direct op de server plaatsen. Deze bestanden zijn dan beschikbaar via het internet en dus door u of andere te bekijken of te downloaden.

De volgende gegevens zijn van belang om FTP mogelijk te maken:
Domein: ftp.uwdomeinnaam.nl (ook wel hostadres genoemd)
Gebruiker: gebruikersnaam
Wachtwoord: wachtwoord

Wanneer u dit goed heeft ingevuld komt u op de server. U ziet verschillende mappen. U moet uw bestanden in de map 'www' plaatsen. Alleen dan zullen ze zichtbaar op internet zijn. In de map 'www' kunt u zelf nieuwe mappen aanmaken.

Support E-Mail Instellingen :
Elke e-mail die verzonden wordt naar uw domein komt standaard binnen op het emailadres van de administrator zolang u geen aparte gebruikers heeft aangemaakt. Dit betekent dat sales@uwdomein.nl, arie@uwdomein.nl, info@uwdomein.nl en admin@uwdomein.nl allemaal binnen komt op hetzelfde adres. Als u wel aparte gebruikers heeft aangemaakt komen deze op een ander emailadres binnen. Deze adressen zijn gelijk aan de gebruikersnamen die aangemaakt zijn op uw domein.

Heeft u bv een gebruiker, met een POP3 e-mail account met de naam 'henk' aangemaakt, dan kunt u zijn e-mailadres instellen als henk@uwdomein.nl, en zal de e-mail bestemd voor de gebruiker 'henk' naar henk@uwdomein.nl gestuurd worden. En dus niet meer naar de administrator.

Voor het instellen van uw eigen e-mail-programma heeft u de domeingegevens nodig. Heeft u deze niet of bent u deze kwijtgeraakt, neem dan contact met ons op.

Voor het ontvangen van email op uw PC is het van belang dat u weet welk e-mailprogramma u gebruikt.
Voor Microsoft Outlook en Outlook Express gebruikers.

Servertype: POP3
Emailadres: gebruiker@uwdomein.nl
Gebruikersnaam: gebruiker@uwdomein.nl
Wachtwoord: wachtwoord
Inkomende email: mail.uwdomein.nl
Uitgaande email: SMTP-instellingen van uw eigen provider bijv.
mail.wannadoo.nl, mail.chello.nl, smtp.xs4all.nl etc.

Voor Netscape gebruikers gelden dezelfde gegevens alleen is de volgorde iets anders. Het wachtwoord wordt achteraf gevraagd en kunt u opslaan op uw locale PC.

Voor de overige vragen kunt uw contact opnemen met het team van SuperSnel.com

 


.
domeinnaam zonder www.
 
Copyright © SuperSnel.com 2003   | Algemene voorwaarden | Contact Informatie | KvK Deventer 08105953